Over Zijsling

Bagger- en Aannemersbedrijf Zijsling en Zonen BV is inmiddels alweer 30 jaar actief.

Het bedrijf is in 1988 begonnen als VOF aan een Galamagracht in IJlst. Na 2 jaar in 1990 is het verhuisd na de huidige locatie aan de Riperwei 3 te Jutrijp. Op deze plek stond toen nog een boerderij, maar na windkracht 12 is deze ingestort en was het niet meer haalbaar om deze te behouden. Dus werd de boel afgebroken en is er een woonhuis met loods voor teruggekomen. Het bedrijf is begonnen met één kraanschip, de Noorman. Door de vele aanvragen en de kijk op de toekomst werd het “drijvende park” al snel uitgebreid met een ponton “Express” en een hydraulische kraan. In het begin vonden de werkzaamheden voornamelijk in Fryslân plaats.

De afgelopen 30 jaar heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt en zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke betrouwbare regionale speler binnen de bagger- en aannemerij.

Inmiddels beschikken we over meerdere kraanschepen, beunschepen, zelfvarende ponton’s, sleepboten, een zandzuigers, beunbakken en dekschuiten. We opereren vanuit twee locaties, Jutrijp en Workum en zijn werkzaam in heel Noord-Nederland.

Betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit zijn de kernwaarden van ons bedrijf, dankzij onze platte organisatiestructuur is de directie nauw betrokken bij de uitvoering van werkzaamheden en staat een klantvriendelijke en oplossingsgerichte werkhouding voorop bij het uitvoeren van uw opdrachten.

Wij prijzen ons gelukkig met een breed scala aan opdrachtgevers waarmee bij velen de samenwerking al jaren teruggaat.