Geschiedenis

Aannemersbedrijf Zijsling en Zonen B.V. is een aannemersbedrijf in de grond-,weg- en waterbouw, dat inmiddels alweer 20 jaar actief is op dit gebied.

Het bedrijf is in 1988 begonnen als VOF aan een Galamagracht in Ijlst. Na 2 jaar in 1990 is het verhuisd na de huidige locatie aan de Riperwei 3 te Jutrijp. Op deze plek stond toen nog een boerderij, maar na een windkracht 12, is deze ingestort en was het niet meer haalbaar om deze te behouden. Dus werd de boel afgebroken en is er een woonhuis met loods voor teruggekomen. Het bedrijf is begonnen met één kraanschip nl. de Noorman maar door de enorme aanvragen en de kijk op de toekomst werd het "drijvende park" al snel uitgebreid met een ponton "Express" en een hydraulische kraan. Toen vonden de werkzaamheden voornamelijk in Friesland plaats, tegenwoordig is dit nog steeds Friesland maar zijn wij ook in Groningen, Drenthe, Overijssel en Noord-Holland zeer actief.

In 20 jaar heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt, inmiddels beschikt het bedrijf over 4 kraanschepen, 2 ponton's, 3 sleepboten, 9 dekschuiten/elevatorbakken, 3 hydraulische kranen en sinds januari 2008 ook over een zelfzuigend beunschip.


Zand en Grind van Zijsling en Zonen B.V.
Zand en Grind van Zijsling en Zonen B.V.
Zand en Grind van Zijsling en Zonen B.V.